Dienstverlening

Dienstverlening Seniorencomplex

De gastheer of gastvrouw heet u welkom en ondersteunt bij diverse facetten. Van een goedemorgen bericht tot het in ontvangst nemen van uw medicijnen of het bellen van een taxi of huisarts. Middels een applicatie is het ook mogelijk om hulp in te schakelen of boodschappen te bestellen. Naast de dienstverlening zijn wij gericht op veiligheid en zullen wij ervoor waken dat er geen onbekenden het complex kunnen betreden. Een zeer belangrijke bijkomstigheid is het tegengaan van eenzaamheid. De professionals van Veiligheidsbeheer-Nederland zijn goed benaderbaar en proberen door middel van gesprekken of activiteiten binding te realiseren.

Dienstverlening Appartementencomplex

In tegenstelling tot onze aanbod met betrekking tot het Seniorencomplex zijn wij van mening dat bewoners in een appartementencomplex zelfstandiger zijn. Echter bieden wij ook in dit segment service, dienstverlening en veiligheid. Zo kunt u gebruik maken van onze sleutelservice of bijvoorbeeld een persoonlijke kluis waarin wij uw postpakketten opbergen. Bovendien worden appartementen voorzien van gastheerschap. Voor woningcorporaties en recherchediensten zou het van belang kunnen zijn met betrekking tot criminaliteitspreventie. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze andere diensten zoals het reserveren van een taxi voor een schappelijke prijs of bijvoorbeeld het bestellen van een hapje tegen een gereduceerd tarief.

Dienstverlening Woongemeenschap

Bij overlast, risico tot inbraken of het creëren van een besloten woongemeenschap kunnen wij in samenspraak met de bewoners, gemeente, politie etc. een kantoor huisvesten inclusief slagboom. Wij verlenen toegang tot bewoners en aangemelde bezoekers. Tevens nemen wij postpakketen in ontvangst en kunt u gebruik maken van onze diverse dienstverlening. Naast het creëren van een Gated Community bieden wij in woonwijken meerdere diensten aan. Wij denken mee om onder andere inbraken te voorkomen en uw leefdomein zo leefbaar en veilig mogelijk te maken waarbij wij trachten uw woongenot te verhogen. In samenspraak met de gemeente en bewoners kunnen wij een plan op maat maken.

Dienstverlening Kantorencomplex

Onze professionals zijn het visitekaartje van uw bedrijf. In samenspraak met de klant kunnen wij instructies opvolgen om de klant en de bedrijfscultuur zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Naast het gastheerschap en beveiliging kunnen wij het complex ook voorzien van camerabewaking in de lobby.

Dienstverlening Studentenhuisvesting

Tevens bieden wij onze diensten aan in studentencomplexen waar wij een verlengstuk zijn van de pandeigenaar. Bij overlast kunnen wij bemiddelen en daarnaast nemen wij pakketten in ontvangst en kunnen studenten gebruik maken van de sleutelservice. Daarnaast kunnen studenten gebruik maken van onze service en dienstverlening.

Veiligheidsbeheer Nederland | KvK: 71436448 | info@veiligheidsbeheer-nederland.nl

Website by FloWeb.nl