Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn betrokken veiligheidsadviseurs met oog voor veiligheid en dienstverlening. In eerste instantie was het de bedoeling om onze focus te leggen op High Impact Crime met betrekking tot het voorkomen van woningovervallen, woninginbraken en babbeltrucs. Onze visie reikt nu verder dan alleen veiligheid.

Wat doen wij?

Het idee is om op alle locaties waar deze vorm van criminaliteit voorkomt, een balie te plaatsen, met een gastheer-/vrouw die tevens functioneert als facilitair medewerker. Door een gastheer of gastvrouw in de lobby te plaatsen wordt het zeer onaantrekkelijk om een complex onuitgenodigd te betreden.

Om de woonbeleving als ultiem te ervaren bieden wij ook een uiteenlopende dienstverlening aan. Wij trachten deze vorm van veiligheid en dienstverlening te normaliseren, waar het in Azië, Midden-Oosten en andere delen van de wereld een standaard is.

Hoe realiseren wij onze visie?

Wij trachten onze visie te realiseren door het inzetten van compleet ingerichte servicebalies met gastheren-/vrouwen die uw woongenot of werkplezier faciliteren door middel van onze aanbod aan dienstverlening. Wij proberen eenzaamheid voor te zijn bij senioren. Daarnaast houden wij dagelijks contact met bewoners.

Bovendien hebben wij de beschikking over sleutelkluisjes en persoonlijke lockers waar postpakketten afgeleverd kunnen worden. Onze service reikt verder dan de genoemde opslag. Zo is er een boodschappenservice, een taxi- service, wijkverpleging, kapper en catering- service  om de bewoner(s) van alle gemakken te voorzien.

De locaties waar Veiligheidsbeheer – Nederland gestationeerd is, worden uitgerust met een camera voor de veiligheid van de medewerkers, bewoners en voor toezicht op momenten dat de gastheer-/vrouw niet aanwezig kan zijn.

In samenspraak met de opdrachtgever worden er afspraken gemaakt omtrent de invulling van de facilitaire dienstverlening.

Tevens kunnen opdrachtgevers ons altijd benaderen indien het type dienstverlening naar wens niet op de website is gecommuniceerd.

Veiligheidsbeheer Nederland | KvK: 71436448 | info@veiligheidsbeheer-nederland.nl

Website by FloWeb.nl